Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Προέδρου Συλλόγου Νέων Μαρτυρικής Μουσιωτίτσας


Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 152 θύματα του χωριού μας από τα γερμανικά στρατεύματα. Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη! Όλες τις μέρες ανταποκριθήκανε μικροί και μεγάλοι και έλαβαν μέρος σε όλες τις δραστηριότητες. Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πούνε και όλοι φεύγανε με το χαμόγελο στα χείλη τους!
Θα ήθελα σαν Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Μουσιωτίτσας, να ευχαριστήσω όλους όσους τρέξανε και προσπαθήσανε για να μπορέσουνε να «βγούνε» αυτές οι εκδηλώσεις.
Όμως δύο κοπέλες-Μέλη του Συλλόγου μας ήτανε πίσω από όλη αυτή την επιτυχία. Αυτές ήτανε που τρέξανε περισσότερο, που αγχωθήκανε και σπαταλήσανε πάρα μα πάρα πολύ από τον χρόνο τους. Που είμαι σίγουρος ότι όλη την εβδομάδα δύσκολα το βράδυ θα τους έπαιρνε ο ύπνος.
·         Νικοπούλου Βαρβάρα (Αντιπρόεδρος)
·         Νικοπούλου Σωτηρία (5ο Μέλος)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Χωρίς εσάς, χωρίς τις υπέροχες ιδέες σας, οι εκδηλώσεις θα περνούσαν απλά απαρατήρητες.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
                                                       ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ

Θανάσης Γεώργιος


Υ.Γ. Η ανταμοιβή όλων αυτών των κόπων είναι το χαμόγελο του μικρού παιδιού όταν σας βλέπει και η συγχαρητήρια χειραψία του μεγάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου