Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ρεπορτάζ αγώνα: Ανατολή - Κένταυρος Μουσιωτίτσας (2-1)

      Την Τετάρτη 05/09/2012 διεξήχθει ο αναβληθέντας αγώνας των δύο ομάδων με την ομάδα της Ανατολής να κερδίζει με 2-1.
        Οι δύο ομάδες παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο (άραγε όταν πιάσουνε οι πρώτες βροχές πως θα είναι;;) προσέφεραν πολύ καλό θέαμα με ευκαιρίες και πολύ δυνατό παιχνίδι πάντα σε αθλητικά όρια.
         Η γηπεδούχος ομάδα ήτανε αυτή που προηγήθηκε μετά από  σουτ έξω από την περιοχή και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ένας άλλος Κένταυρος που ισορρόπησε το παιχνίδι και με ένα καταπληκτικό γκολ ισοφάρισε. Στη συνέχεια χάθηκε άλλη μια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους η οποία όμως έμεινε ευκαιρία, με αποτέλεσμα σε μια φάση διαρκείας και ενώ παιζότανε το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (μετά τη σέντρα ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα), η Ανατολή να κερδίσει πέναλτι το οποίο και έγινε γκολ.
  •      Στα θετικά του αγώνα και πάλι η προσέλευση του κόσμου καθώς και το πολύ καλό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο.
  •        Στα αρνητικά ήτανε ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος, καθώς και οι δύο τραυματισμοί των παιχτών του Κενταύρου που γίνανε αναγκαστική αλλαγή. 
  • Επίσης η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμή του εισητηρίου. Δεν είναι δυνατόν σε ερασιτεχνικό παιχνίδι να υπάρχει εισιτήριο 5 ΕΥΡΩ!!! την στιγμή που σε αγώνα για τα προκριματικά του Champions League το εισιτήριο είχε 10 ΕΥΡΩ!!! 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα μπορείτε να βρείτε εδώ


Θανάσης Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου