Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μια γροθιά στη... Σουηδία!




Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Σόλνα Βίκινγκ των "δικών μας" Άρη Λυκογιάννη και Σταύρου Τουντζιαράκη καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Γιάμτλαντ με 87-81. Το συγκρότημα του Έλληνα τεχνικού χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο αυτό το δίποντο προκειμένου να αφήσει πίσω της τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο σουηδικό πρωτάθλημα.
Με όπλο, όμως, την επίθεσή της και τον Ντόναλντ Τζόνσον να κάνει νταμπλ νταμπλ (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ), η Σόλνα Βίκινγκκατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί μία σημαντική "ψυχολογική ένεση" εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Σταύρος Τουντζιαράκης μπορεί να μην ήταν εξίσου εντυπωσιακός όσο στις προηγούμενες, αλλά με τους 3 πόντους και τα 7 ριμπάουντ που "έγραψε", έδωσε πολύτιμες βοήθειες στο "ζωγραφιστό".
Τη στήριξή του στον κόουτς Άρη Λυκογιάννη έδειξε, άλλωστε, για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν ο… "συγκάτοικός" του στηΣόλναΚώστας Κεραμιδάς (σ.σ.: είναι προπονητής της γυναικείας ομάδας), ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι δυο τους μαζί με τους φυσικοθεραπευτές των ομάδων τους, τα αδέρφια Γιάννη και Σωτήρη Ντάνο, φωτογραφήθηκαν δείχνοντας πως η ελληνική παροικία της Σουηδίας είναι μια γροθιά.
Αλέξανδρος Τρίγκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου