Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αρχισε η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν εκδρομές και διακοπές


Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων της Αγροτικής Εστίας πρέπει να ετοιμάσουν τα δικαιολογητικά τους για να καταθέσουν εντός ενός μήνα τις αιτήσεις τους.
Μέχρι τις 26 Μαΐου θα συγκεντρώνονται οι αιτήσεις για τις δωρεάν 8ήμερες και 3ήμερες εκδρομές, αλλά και για παροχή βιβλίων, όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του ΟΓΑ.
Οι 440.000 ασφαλισμένοι (ασφαλιστικά ενήμεροι κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης) και συνταξιούχοι του ΟΓΑ, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τη δωρεάν παροχή βιβλίων.
Η διάρκεια ισχύος του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού είναι μέχρι 31-3-2013, ενώ για τα προγράμματα εκδρομών και δωρεάν παροχής βιβλίων είναι έως 31-12-2012.
Από το ίδιο ΚΕΠ που ο ασφαλισμένος ή συνταξιούχους υπέβαλε την αίτηση για συμμετοχή στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών, θα πληροφορηθεί τα αποτελέσματα της κλήρωσης (σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει) και να παραλάβει τα σχετικά δελτία συμμετοχής του για τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και των Εκδρομών.
Δικαιολογητικά - Πρέπει να προσκομίσετε:
- Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
- Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα – σε ισχύ για το έτος 2012 (ατομικό και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας)
- Ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ή απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή απόκομμα καταβολής εισφορών ασφαλισμένου
- Τα άτομα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ, θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν την επιστολή που τους έχει αποστείλει ο ΟΓΑ


 www.akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου