Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η Adele έδειξε το μεσαίο δάχτυλό της στους διοργανωτές των Brit Awards!


Σε μια επεισοδιακή απονομή η  Adele ξεχώρισε όχι μόνο γιατί κέρδισε τα βραβεία καλύτερης βρετανίδας ερμηνεύτριας και καλύτερου άλμπουμ, αλλά και γιατί ανάγκασε τους διοργανωτές και το τηλεοπτικό δίκτυο ITV να της ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη επειδή "έκοψαν" την ευχαριστήρια ομιλία της.
Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια είχε την δική της... "απάντηση", κάνοντας μία άσεμνη χειρονομία προς τον παρουσιαστή, ενώ ακόμα βρισκόταν στη σκηνή της Ο2 Αrena.
"Τους έδειξα το μεσαίο δάκτυλο. Ήταν για τους διοργανωτές των βραβείων, όχι για τους θαυμαστές μου. Ζητώ συγγνώμη εάν προσέβαλα κάποιους, αλλά οι διοργανωτές προσέβαλαν εμένα", δήλωσε λίγο μετά το περιστατικό.
Το περιστατικό συνέβη όταν η Adele ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το δεύτερο βραβείο της βραδιάς, το βραβείο καλύτερου άλμπουμ.

"Τίποτα δεν με κάνει πιο περήφανη από το να επιστρέφω την πατρίδα με έξι Grammy και μετά να έρχομαι στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία και να παραλαμβάνω το βραβείο καλύτερου άλμπουμ. Είμαι περήφανη που είμαι Βρετανίδα, που σηκώνω τη βρετανική σημαία, που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας...", ήταν τα λόγια της Adele τη στιγμή που ο παρουσιαστής της βραδιάς, ο γνωστός Βρετανός κωμικός Τζέιμς Κόρντεν παρενέβη, λέγοντάς της ότι έπρεπε να διακόψει την ομιλία της, προφανώς λόγω πίεσης χρόνου.
"Αντίο, λοιπόν θα σας ξαναδώ την επόμενη φορά" απάντησε η Adele, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο.
Δημόσια συγγνώμη ζήτησαν για το περιστατικό τόσο οι διοργανωτές των βραβείων όσο και το τηλεοπτικό δίκτυο ITV που μετέδιδε την απονομή.
"Τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία είναι ένα γεγονός που μεταδίδεται ζωντανά. Δυστυχώς βρεθήκαμε εκτός τηλεοπτικού χρόνου και έπρεπε να προχωρήσουμε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από την Αdele για τη διακοπή" δήλωσε εκπρόσωπος του ITV.
Από την πλευρά του, εκπρόσωπος των διοργανωτών των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων ανέφερε:"Λυπούμαστε γι' αυτό που συνέβη και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από την Adele" ανέφερε ο εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως "δεν θέλουμε το περιστατικό αυτό να υποβαθμίσει το γεγονός ότι απέσπασε το σημαντικότερο βραβείο της διοργάνωσης, με το οποίο σφραγίζει μία απίστευτα επιτυχημένη χρονιά για εκείνη".

Πηγή: www.cosmo.gr, www.news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου