Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο στον ΠΑΣ


Με μια πρωινή προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Ο κ. Αναστασιάδης μαζί με τους συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στην τακτική και στις ασκήσεις με μπάλα.
Από εκεί και πέρα στο μέτωπο των τραυματιών ο Σκούφαλης υπέστη μικρό θλαστικό στον δεξί δικέφαλο μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. O έμπειρος ποδοσφαιριστής πραγματοποιήσε σήμερα θεραπεία υπό τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή Χρήστου Μάρη. Επιπλέον θεραπεία πραγματοποίησε και ο Ταμπάσης ο οποίος ένιωσε ενόχληση στον έσω πλάγιο.
Επίσης μαγνητική έκανε και ο Γεωργίου, όπου τα αποτελέσματα έδειξαν μικρό θλαστικό στον προσαγωγό. Ο 26χρονος παίκτης μαζί με το ιατρικό επιτελείο θα το παλέψουν για να είναι πανέτοιμος στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.
Επιπλέον οι Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος θα υποβληθούν σε μαγνητική το απόγευμα. Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης. Ατομικό επίσης έκανε  ο Ζαμπρέλα ο οποίος ένιωσε μια σύσπαση στο πόδι χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το ανησυχητικό.Επόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο το μεσημέρι (12:00).

         source:  http://www.sportsioannina.gr/pas-giannina/18046-2012-02-15-13-53-48.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου