Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Νικητής στα Γιάννενα ο Ατρόμητος


Με σκορ 2-1 ο Ατρόμητος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League και έσπασε την παράδοση που τον ήθελε να έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Για τους Περιστεριώτες που βρίσκονται σε τροχιά… πλέι οφ άνοιξε το σκορ στο 30’ ο Τάτος, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 70’ ο Μήτρογλου. Για τα Γιάννινα μείωσε σε 2-1 στο 75’ ο Μπακαγιόκο με πέναλτι.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Ζαμπρέλα στο 19’ ήταν έτοιμος να σκοράρει, όμως ο Ζουέλα την τελευταία στιγμή κατάφερε να εξουδετερώσει τον κίνδυνο για τον Ατρόμητο. Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μπρίτο να σουτάρει άουτ.

Το 1-0 τελικά έγινε για τον Ατρόμητο στο 30’. Ο Σφακιανάκης σούταρε και ο Κηπουρός απέκρουσε ασταθώς, για να έρθει ο Τάτος και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 38’ ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να σκοράρει για δεύτερη φορά, όμως ο Πατσατζόγλου κατάφερε να απομακρύνει πάνω στην περιοχή το σουτ του Μήτρογλου. Παρόμοια φάση καταγράφηκε στο 43’, αλλά στην αντίθετη περιοχή. Ο Νάστος ήταν ο παίκτης που αποσόβησε το σουτ του Μπακαγιόκο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος έδειξε να ελέγχει τον αγώνα, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μόλις ένα σουτ στο 60’ από τον Κυριάκο. Το 2-0 που έγειρε την πλάστιγγα προς τη μεριά των Περιστεριωτών σημειώθηκε στο 70’ ο Μήτρογλου. Ο διεθνής φορ με άψογο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Κηπουρό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν να μειώσει με πέναλτι του Μπακαγιόκο στο 75’. Ο Γεωργίου κέρδισε την ποινή από τον Δημούτσο, σε μία αμφισβητούμενη φάση. Ο Μπακαγιόκο σκόραρε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-2 (Nova3)

Γκολ: 75' πεν. Μπακαγιόκο - 30’ Τάτος, 70' Μήτρογλου

Κίτρινες κάρτες: Πατσατζόγλου, Λίλα, Γεωργίου, Μιχαήλ – Σφακιανάκης, Σκόνδρας, Δημούτσος

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46’ Κυριάκος), Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Λίλα, Μπεσέρα (61’ Ντε Βινσέντι), Βίλα (81' Τζανής), Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Τάτος (90' Οικονόμου), Νάστος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (81' Αναστασάκος), Μπρίτο (81' Ιγκλέσιας).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης


Source: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου