Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εργασίες στις γεωτρήσεις της Τούμπας- Διακοπές νερού


Εργασίες εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθούν αύριο στις γεωτρήσεις της Τούμπας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του υδροδοτικού συστήματος.
Οι παρεμβάσεις αυτές εντάσσονται στο έργο «βελτίωση υδροδοτικού συστήματος ΣΥΔΛΙ με τηλεδιοίκηση και αντικατάσταση δικτύων» το οποίο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας- Στερεάς- Ηπείρου με προϋπολογισμό 6,9 εκατομμυρίων ευρώ.
Εξαιτίας των εργασιών θα γίνει διακοπή σε γεωτρήσεις της Τούμπας από τις οκτώ το πρωί μέχρι στις τέσσερις μετά το μεσημέρι.
Κατ' επέκταση θα υπάρξει μείωση υδροδότησης σε περιφερειακά αντλιοστάσια και κατά συνέπεια μείωση τροφοδοσίας δεξαμενών: στα Τ.Κ. Βουνοπλαγιάς, Αμπελάκια και τμήμα Ζωοδόχου Πηγής Δήμου Ζίτσας, Δ.Κ. Ανατολής, Τ.Κ. Μπάφρας και Νεοκαισάρειας Δημοτικής Ενότητας Ανατολής, Δ.Κ. Κατσικάς και Τ.Κ. Κουτσελιού Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας, Δ.Κ. τμήμα Πεδινής, Τ.Κ. Κολωνιάτι και Τ.Κ. Μπιζανίου Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου, Τ.Κ. Σερβιανών, Τ.Κ. Αυγού και Τ.Κ. Μολυβαδιάς Δήμου Δωδώνης, Τ.Κ. Καρδαμιτσίων, τμήμα Τ.Κ. Σταυρακίου, Εργατικές Κατοικίες Σταυρακίου, Εργατικές Κατοικίες Κάτω Μαρμάρων, τμήμα Τ.Κ. Νεοχωρόπουλου, Πανεπιστήμιο καθώς και μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του Σ.ΥΔ.Λ.Ι. στις ίδιες περιοχές.
Επίσης υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή. Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών.

www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου