Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στα Γιάννενα το τυχερό Λαϊκό Λαχείο


Στα Γιάννενα από το πρακτορείο «ΕΛΠΙΣ»  πουλήθηκε ο τυχερός αριθμός της τελευταίας κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείο, οι τυχεροί του οποίου, καθώς πουλήθηκαν 10 πεντάδες, να λαμβάνουν το συνολικό ποσό των 3.465.000 ευρώ, το οποίο όμως δεν κατανέμεται ισόποσα. Έτσι από τους νικητές το μικρότερο ποσό που μπορεί να πάρει κάποιος ανάλογα με την σειρά είναι της τάξεως των 75.000 ευρώ. Έτσι από χθες  κάποιοι συμπολίτες μας παρά τους χαλεπούς καιρούς μπορούν να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους και των οικογενειών τους.
Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το ποσό κληρώθηκε και έρχεται στην πόλη μας εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου λαχείων Ανδρέας Τάτσης. Οι νικητές όπως τόνισε δεν έχουν εμφανιστεί και ίσως να μην εμφανιστούν σημείωσε χαρακτηριστικά. Όσο για το εάν οι γιαννιώτες καταφεύγουν στα λαχεία αυτές τις δύσκολες εποχές ευελπιστώντας να κερδίσουν σημείωσε πως ναι,  ιδιαίτερα σε περιόδους που υπάρχουν τζακ ποτ, ενώ πρόκειται για ανθρώπους όλων των ηλικιών που εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην τύχη.
Το συγκεκριμένο πρακτορείο σύμφωνα με τον κ. Τάτση είχε και κατά τα παρελθόν νικηφόρα αποτελέσματα σε κληρώσεις του λαχείου. Εμείς να ευχηθούμε το ποσό να έπιασε τόπο σε ανθρώπους που είχαν πραγματικά ανάγκη και σε καλή μεριά!
www.palmosipirou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου