Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Επιχείρηση σκούπα στο παλιό Χατζηκώστα


- Η Αστυνομία εκκενώνει τα κτίρια όπου είχαν καταφύγει λαθρομετανάστες
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση κτιρίων του παλιού Χατζηκώστα στα οποία εδώ και μήνες είχαν βρει καταφύγιο λαθρομετανάστες.
Η Αστυνομία ανέπτυξε πέριξ των κτιρίων ισχυρές δυνάμεις καθώς για τον λόγο αυτό είχαν μεταφερθεί διμοιρίες των ΜΑΤ κι από άλλες περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες για την οργάνωση της επιχείρησης αυτής υπήρξε εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Λευτέρη Οικονόμου όπως και συνεννόηση της Αστυνομίας με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. Στόχος είναι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης από τη διοίκηση του Νοσοκομείου να ληφθούν όλα τα μέτρα για «σφράγισμα» των κτιρίων που δεν χρησιμοποιούνται ώστε να μην παρουσιαστούν ξανά τα ίδια φαινόμενα.
Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε τριάντα περίπου συλλήψεις λαθρομεταναστών, κυρίως Πακιστανών και Αφγανών ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ήταν σχεδόν καθημερινές οι επεμβάσεις της Αστυνομίας σε στέκια λαθρομεταναστών καθώς φαίνεται ότι υπάρχει εντολή για επιχείρηση σκούπα σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου