Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Γκέλες πρωτοπόρων και ισοβαθμία στην κορυφή

Εκπλήξεις πρώτου μεγέθους έφερε η 22η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής, καθώς κανείς από τους 3 προπορευόμενους δεν κατάφερε να κερδίσει, με τους Μικρασιάτες πάντως, έστω και με την ισοπαλία-σοκ που παραχώρησαν στο Κουτσελιό, να πιάνουν στην 1η θέση την Κρύα. Κρύα και Μικρασιάτες έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια και αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα, θα ακολουθούσε αγώνας μπαράζ για την ομάδα που θα κατακτούσε το πρωτάθλημα και θα αποκτούσε το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές άλλων Νομών για να διεκδικήσει την άνοδο στη Δ' Εθνική.
 Πιο αναλυτικά, η ΑΕΜ πήρε νωρίς το προβάδισμα απέναντι στο Κουτσελιό με το γκολ του Αξιούργου που προήλθε από ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο δεν «κλείδωσε» το σκορ με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κακαράντζας με κεφαλιά να ισοφαρίσει για το Κουτσελιό, που κυνηγά τις λιγοστές πιθανότητες παραμονής.
Στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, η Κρύα ηττήθηκε στην έδρα της από την Θύελλα Κατσικά με 1-2. Ο Β. Βαρτζιώτης έβαλε από νωρίς μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με ωραίο γυριστό σουτ στο 14' και ο Γιαννάκης στο 44' διπλασίασε τα γκολ των «ερυθρόλευκων». Στο 85' Ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 1-2 για την Κρύα, αλλά δεν κατάφερε ως το τέλος να αποσπάσει έστω 1 βαθμό από το παιχνίδι.
Επηρεασμένη από τη διακοπή έδειξε και η Ανατολή που έχασε σπουδαία ευκαιρία να πλησιάσει τους δύο πρωτοπόρους, αφού ηττήθηκε με 1-0 από το Ροδοτόπι. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης προήλθε από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαγεωργίου στο 25'.
Η αγωνιστική είχε κι άλλες εκπλήξεις, καθώς η Μουσιωτίτσα κέρδισε εύκολα τη Βουνοπλαγιά με 2-0, ενώ και η Ελεούσα κατάφερε να πάρει βαθμό από τον Ατρόμητο '95 μετά το τελικό 0-0.


Πηγή: www.super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου