Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

H F1 στον Alpha!

Η ώρες αγωνίας σχετικά με την κάλυψη της Formula 1 σε ελεύθερο κανάλι, επιτέλους τελείωσαν. Ο Alpha παραμένει πιστός στους χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και για μία ακόμα χρονιά (ενδέκατη τα τελευταία δώδεκα χρόνια) θα σας μεταφέρει τη δράση από όλους τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2012, αρχής γενομένης από την Κυριακή 18 Μαρτίου και το Grand Prix της Αυστραλίας που θα διεξαχθεί στο σιρκουί Albert Park της Μελβούρνης!

Σε κάθε γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, προβλέπεται τρίωρη εκπομπή που όπως και πέρυσι, θα περιλαμβάνει εκτεταμένα highlights των κατατακτήριων δοκιμών.

Παρακολουθήστε λοιπόν από την αγαπημένη σας συχνότητα τις μάχες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στηνεντυπωσιακή κόντρα έξι παγκόσμιων πρωταθλητών: Sebastian Vettel, Jenson Button, Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen Fernando Alonso, Michael Schumacher!

Θα μπορέσει η Red Bull Racing να υπερασπιστεί ξανά τους δύο παγκόσμιους τίτλους της; Θα κερδίσει το στοίχημα της διαφορετικής σχεδίασης του ρύγχους η McLaren;
Θα μπορέσει η Ferrari να λύσει έγκαιρα τα προβλήματα της;
Θα δώσει επιτέλους η Mercedes την ευκαιρία στον Schumi να μονομαχήσει στην κορυφή;
Θα είναι ο Kimi Raikkonen το ίδιο καλός μετά από δύο σεζόν απουσίας;

Όλες οι απαντήσεις στους τηλεοπτικούς σας δέκτες… και φέτος μέσα από τη συχνότητα του Alpha! 



http://www.seitanf1.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου